Ponudba


Kaj počnemo?

Ukvarjamo se s klasičnimi-tradicionalnimi kmečkimi pridelki  in izdelki Krasa, torej pridelujmo teran, pršut in izdelke iz domačega sadja, ki jim mi pravimo tudi sladki okusi s Krasa- sadni sirupi in domače marmelade.  Vsi naši izdelki so pobrani iz zakladnice starih kraških receptov, s katerimi so včasih znali  sestaviti najboljše.

  Izdelki iz sadja Teran in Teranov liker Suhomesnati izdelki Zelenjava


Kaj si želimo?

Naša želja je, da bi Vam, našim kupcem ponudili nekaj, kar v trgovinah ni možno več dobiti. Da vas ob tem ko uživate naše izdelke, z njimi popeljemo v zgodovino okusov, v čas, ki ga zaradi zvestobe tradicionalnim postopkom dela nismo zmogli prehiteti. Nismo spoznali konzervansov, ne poznamo drugih modernih dodatkov, ki jih danes vsebuje skoraj vsako živilo, ki ga lahko kupite v trgovskih verigah.
Želimo si, da skozi leta naša blagovna znamka postane sinonim za vrhunske izdelke, ki pomenijo tudi dodano vrednost trdega osebnega dela, ljubezni do zemlje, ohranjanja tradicionalnih znanj in spoštovanja do narave.
Želimo, da boste prijatelju, ki vas bo povprašal za namig, kaj naj kupi ženi kot majhno darilce znali svetovati kje je še možno najti nekaj posebnega. In da bo misel na izlet na Kras nekaj dni pred pomembno obletnico sama našla besede. Kajti za posebne prilike, ko želite nekomu spoštovanja,  pomnite prijatelji, da obstaja izdelek, ki je od začetka spoštovan in negovan, pripravljen ravno za take priložnosti.
Želimo, da postanemo prijatelji.
Predstavitev
Ponudba
Vale
Kje smoZa več fotografij poglej na facebook na naš odprt profil oz vprašaj za katalog na
igor_zivec@siol.net


Kmetija Živec
Veliki dol 19, 6221 Dutovlje,
tel: 041 429 670
igor_zivec@siol.net
www.zivec.eu